Snyd dit ansigt slankere…

Før

I januar måned er der et emne alle er bevidst om: Slankekur!

Er du en af dem, der synes der ikke rigtig sker noget, selvom at du prøver og prøver? Her er nogle tricks til hvordan du kan snyde dit ansigt slankere, med hjælp af make-up!
Du kan ligge skygger i dit ansigt der giver det synsbedrag at det virker slankere. Inden du går i gang er der en VIGTIG regel du altid skal huske:
’Lyse farver fremhæver og forstørre, imens  mørke farver mindsker og trækker områder tilbage’
Kan du huske denne regel og har forståelse for den, er det faktisk meget nemt, at gå i gang med at forsøge sig frem.
Du skal bruge: En foundation der passer perfekt i tonen til din egen hudfarve, en consealer der er et par toner lysere end din egen tone og en consealer der er et par toner mørkere end din egen.
Efter du har lagt et tyndt lag foundation i hele dit ansigt, kommer du den lyse consealer på de områder du gerne vil highlighte, dvs. typisk rundingen af panden, en tynd stribe langs næseryggen, en smule på hagen, en hel del på det højeste punkt af dine kindben, og en anelse på kæbebenet. Du kan med fordel bruge dine finger-spidser til at duppe på med, for at varme consealeren ind i din hud, og derved få det til at se så naturligt ud, som muligt. Derefter bruger du din mørke consealer på de områder du gerne vil trække tilbage og formindste i dit ansigt, dvs. typisk steder som i tendingerne, på begge sider af næsen, så den får en illusion af at virke smallere, under dine kindben for at de virker mere markante, og under dine kæber, for at trække området under dine kæber og mellem din hals tilbage, og derved kommer dit ansigt til at virke meget slankere.
Når du er færdig er det en god ide at låse dit lille kunstværk fast med en løs transperant pudder! Kør den først opad, for at få den godt ind under de små dun i ansigtet, og kør derefter din pudderbørste nedad, for at ligge de små dun fint ned. Nu har du lavet din base. Herefter kan du ligge din make-up som du plejer, med rouge, bryn, øjenskygge, osv.
Efter
Det er sjovt og nemt, når først man er kommet i gang. Senere vil vi ligge billeder ud af hvordan det ser ud på en model.
Indlæg lavet af vores gode ven Lasse Brogaard. http://www.lassebrogaard.blogspot.com/
Foto af Fernandez http://www.photosbyfernandez.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Dette indlæg blev udgivet i Fyldt med skønhed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>